Παραμένουν σε ομηρία, παρά την ψήφιση τροπολογίας, πολίτες της Λαυρεωτικής και του Σαρωνικού για το ιδιοκτησιακό! (Βίντεο)

Μπορεί κάποιοι να ανάσαναν με ανακούφιση για το σοβαρότατο ζήτημα του ιδιοκτησιακού σε περιοχές των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού μετά τη σχετική τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και υπερψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή, όμως το πρόβλημα παραμένει!

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ολομέλεια ο βουλευτής Αττικής τηυς Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης η συγκεκριμένη τροπολογία βοηθά στο να γλιτώσουν οι άνθρωποι αυτοί από τον άμεσο κίνδυνο εκτέλεσης “δηλαδή να τους πετάξουν έξω από τα μαγαζιά τους και τα σπίτια τους, αλλά δεν τους γλιτώνει από την ευρύτερη εκκρεμότητα που δημιουργείται”!

Για να διευθετηθεί πλήρως η εκκρεμότητα θα πρέπει οι πληττόμενοι ιδιοκτήτες να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη ενώ με την τροπολογία που είχαν καταθέσει οι τέσσερις βουλευτές Αττικής της ΝΔ (Μ. Βορίδης, Γ. Μαρτίνου, Γ. Βλάχος και Θ. Μπούρας), το πρόβλημα θα λυνόταν οριστικά.

“Προφανώς, εάν πάνε στα δικαστήρια, θα δικαιωθούν – δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό – αλλά θα στείλουμε τώρα χιλιάδες ανθρώπους στα δικαστήρια, γιατί έχει βρεθεί μια δύστροπη υπηρεσία που δεν έχει το θάρρος και το κουράγιο να ερμηνεύσει σωστά τις διατάξεις; Θα τους στείλουμε εκεί ή θα το ρυθμίσουμε;” διερωτήθηκε ο Μ. Βορίδης για να καταλήξει: “Η ρύθμιση βρίσκεται στην τροπολογία που δεν κάνατε δεκτή” (σ.σ.: των τεσσάρων βουλευτών της ΝΔ).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τί επεσήμανε από το βήμα της Βουλής ο κ. Βορίδης:

http://www.notioanatolika.gr

Αρέσει σε %d bloggers: