Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Bαγγέλης Βώδινας: «Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά!»

Μετά το τεράστιο «διπλό» στην έδρα του Κολοσσού, το Λαύριο-DHI ετοιμάζεται για τη σπουδαία μάχη κόντρα στον Άρη, που θα κρίνει -ενδεχομένως- την είσοδο της ομάδας στα play-off!

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας, θέλησε να απευθύνει το δικό του, προσωπικό κάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου με στόχο το γήπεδο να είναι γεμάτο στο τελευταίο, ίσως, εντός έδρας ματς τη φετινή σεζόν.

«Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά φθάνει προς το τέλος της με την ομάδα της πόλης μας να παραμένει με σχετική άνεση στα μεγάλα σαλόνια της Α1.
Μια αγωνιστική χρονιά που μας προσέφερε πολλές χαρές, λύπες και πολλές συγκινήσεις, με την ομάδα μας να δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε αγώνα.

Μεγάλο μέρος, αν όχι το μεγαλύτερο, αυτής της επιτυχίας οφείλεται σε όλους εσάς τους πιστούς φίλους που με την κόσμια συμπεριφορά και συμπαράσταση σας στηρίζατε την ομάδα μας σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της.

Για όλα αυτά και για να επιβραβεύσουμε με την παρουσία μας και το χειροκρότημα μας όλους τους συντελεστές αυτής της τόσο μεγάλης επιτυχίας, σας περιμένουμε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι στη μεγάλη, ιστορική ομάδα του ΑΡΗ, το Σάββατο (8/04, 5 μ.μ.) στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Ένας αγώνας που με νίκη μας φέρνει ένα βήμα πριν τα play-off!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ Η ΛΑΥΡΙΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!»