Γενική είσοδος πέντε ευρώ στο Απόλλωνας-Λαύριο

Ο Απόλλωνας παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην Α1 την Μεγάλη Πέμπτη απέναντι στο Λαύριο και η πατρινή ομάδα ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Απόλλωνα CARNA εν όψει του κρίσιμου και τελευταίου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο το Λαύριο, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, στις 17.00 και επειδή θεωρεί πως η παρουσία του φίλαθλου κόσμου θα είναι καθοριστική για την εξέλιξή του αγώνα αποφάσισε η τιμή της γενικής εισόδου να είναι 5 ευρώ.

Η στήριξη και ενθάρρυνση των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, γι’ αυτό και η Διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους Πατρινούς να γεμίσουν την Περιβόλα και να δώσουν παλμό και ενέργεια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και στους παίκτες τους για να μπορέσουν να φθάσουν στη νίκη, σ’ αυτό το παιχνίδι που είναι μονόδρομος. Άλλωστε ο Απόλλων CARNA δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και ο κόσμος αποτελεί ΠΑΝΤΑ τον παίκτη παραπάνω στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των μελανόλευκων».

https://www.superbasket.gr

Αρέσει σε %d bloggers: