Ευχαριστήρια επιστολή του πρ. Γενικού Γραμματέα Δήμου Λαυρεωτικής κ. Γιώργου Σμέρου

Αγαπητές συνεργάτιδες,  Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με την 170/22-03-2017 απόφαση του Δημάρχου Λαυρεωτικής παύθηκα από τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δήμου Λαυρεωτικής τα οποία ασκούσα από τις 21 Μαρτίου 2016.

Με αφορμή, λοιπόν, την λήξη και της δικής μας συνεργασίας θα ήθελα απευθυνόμενος στο σύνολο των υπηρεσιών και των υπαλλήλων όλων των βαθμίδων, να σας συγχαρώ δημοσίως όλους μαζί και τον κάθε ένα ξεχωριστά και ιδιαίτερα για το πολύτιμο έργο που επιτελείτε καθημερινά, προς όφελος του Αγίου Κωνσταντίνου, της Κερατέας, του Λαυρίου και των κατοίκων τους.

Στο σύντομο διάστημα της συνεργασίας μας, μου δώσατε την δυνατότητα όχι μόνο να διδαχθώ από το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητα, αλλά και να διαπιστώσω το υψηλό επίπεδο ευθύνης και αποτελεσματικότητας όλων των δομών του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η διάθεση και η αυταπάρνηση που επιδείξατε σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, αποδεικνύει ότι η Δημόσια Διοίκηση βασίζεται σε άξια και ικανά στελέχη και κυρίως, ότι μπορεί να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις για να εξελιχθεί και να παράξει αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ για όσα καταφέραμε.

Σας ευχαριστώ για όσα μάθαμε μαζί.

Παραμένω πάντα στο πλευρό σας, για όπου μπορώ να φανώ χρήσιμος.

Καλό Πάσχα με υγεία για Σας και τις οικογένειες Σας!

 Με εκτίμηση
Γιώργος  Σμέρος
πρ. Γενικός Γραμματέας
Δήμου Λαυρεωτικής

Αρέσει σε %d bloggers: