Περηφάνια για όλο το Κορωπί το ηλεκτροκίνητο όχημα που κατασκεύασαν τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ

Το πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο όχημά τους παρουσίασαν στον δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση μαθητές και οι διευθυντές, του 2ου ΣΕΚ Αν. Αττικής, Ελευθερία Τσουκνάκη και του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου, Κωνσταντίνος Χρόνης.

 Το όχημα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Εργαστηριακό Κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ, τον Φεβρουάριο του 2017, στην επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Η παρουσίαση των δυνατοτήτων του οχήματος εντυπωσίασε καθότι το όχημα είχε ρυμολκούμενο αμαξίδιο σάρωθρο καθαρισμού πεζοδρόμων και μικρών οδών.

Ο δήμαρχος δήλωσε υπερήφανος για το επίτευγμα των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ και τόνισε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα το όχημα αυτό να εξυπηρετήσει τον τομέα Καθαριότητας του δήμου και να αποτελέσει μια ζωντανή –συνεχή διαφήμιση της Δημόσιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και συνολικά στη χώρα μας.

Στις δύο πρώτες παρουσιάσεις του πρωτότυπου οχήματος παρευρέθηκαν από πλευράς του Δήμου Κρωπίας, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Ανδρέας Ντούνης και η Δήμητρα Μιχαιρίνα, πρόεδρος πλέον της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και απεύθυναν χαιρετισμούς.

http://www.notioanatolika.gr

Αρέσει σε %d bloggers: