Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Για να φύγω πρέπει να μην με θέλει η ομάδα»

Το Λαύριο προσπάθησε πολύ απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην απειρία της ομάδας του αναφορικά με την ήττα.

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του τόνισς πως η απειρία της ομάδας του κόστισε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως δεν βρίσκει κάποιον λόγο για να μην συνεχίσει στο Λαύριο.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Είχαμε προσπαθήσει να πείσουμε τα παιδιά ότι πρέπει να παίξουν με πολύ μεγάλη ενέργεια και δύναμη διότι επειδή ο ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά να παίζει στα πλέι οφ και τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η χρονιά για αυτόν, θα ήταν πάρα πολύ δυνατός. Το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδιάζοντας και τον ΠΑΟΚ με την δύναμη που δείξαμε, αλλά δυστυχώς η απειρία μας δεν μας βοήθησε να συνεχίσουμε να είμαστε τόσο δυνατοί και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αυτά για το παιχνίδι, αλλά τα ουσιαστικά για εμάς δεν έχουν να κάνουν με το σημερινό ματς.

Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, πέραν των προσδοκιών θα έλεγα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Έχουμε κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις 20 Αυγούστου περίπου και καταφέραμε να κάνουμε την πιο πετυχημένη χρονιά στο Λαύριο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα του κόουτς Μαρκόπουλου (σ.σ. τα 700 ματς στην πρώτη κατηγορία), ο οποίος κοσμεί το πρωτάθλημα. Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ για άλλη μια φορά την οικογένεια του Φίλιππου Κεσκινίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν μερικές μέρες. Είναι ένα περιστατικό που επηρέασε όλη την ομάδα».

Για την παραμονή του στον πάγκο του Λαυρίου: «Είμαι εδώ 12 χρόνια. Για να φύγω θα πρέπει να μην με θέλει η ομάδα ή να είναι κάτι πολύ άσχημο στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Έχω κάτσει εδώ με πολύ δυσκολότερες συνθήκες, συνεπώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι δεν συνεχίζω στην ομάδα».

https://www.superbasket.gr