Το Τμήμα TAE KWON DO του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου στο 2nd WTF Presidents Cup-Europe

Γεμάτη εκπλήξεις η φετινή χρονιά για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου, γεγονός καθόλου τυχαίο αφού αυτή η μεγάλη αθλητική οικογένεια γίνεται 20 χρονών!

Φέτος στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 2nd WTF Presidents Cup-Europe, το οποίο θα φιλοξενηθεί από 27 έως 30 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Σ΄ αυτό το κορυφαίο διεθνές βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα κατηγορίας G2, θα συμμετέχουν συνολικά 2.182 αθλητές και αθλήτριες από 51 χώρες και συγκεκριμένα, από Αυστραλία, Αίγυπτο, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Παναμάς, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, ΗΠΑ, Αζερμπαϊτζάν, από όλες, σχεδόν, τις χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα.

Στο 2nd WTF Presidents Cup,το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ΕΤU), συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης.

Σ΄ αυτή την μεγάλη διοργάνωση, θα εκπροσωπήσει το Ελληνικό Ταεκβοντό και την πόλη του Λαυρίου, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου, στην κατηγορία cadets, με τον Θανάση Τσαρουχά. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία ευχόμαστε στον αθλητή μας και στον προπονητή του Mohamed Nasir!

 

Αρέσει σε %d bloggers: