Για ακόμη μια χρονιά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Κερατέας στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της ΜΚΟ «Ανέλιξη»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας πήρε την πρωτοβουλία, να συμβάλει στο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου «Ανέλιξη».
Ο σύλλογος «Ανέλιξη» είναι ένα μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που στηρίζεται στην εθελοντική δράση, ενεργοποιώντας άτομα και συλλόγους με στόχο τη δημιουργική εκπαίδευση ατόμων και οικογενειών, ώστε να αναπτύξουν θετικότερη στάση ζωής και προσωπική εξέλιξη.

Η ομάδα χειροτεχνίας έφτιαξε κουλουράκια και χειροποίητες κατασκευές στο χώρο του ΚΑΠΗ και στη συνέχεια τα προσέφερε στο σύλλογο «Ανέλιξη».
Την Κυριακή των Βαΐων, τα κουλούρια πουλήθηκαν στο παζάρι που οργάνωσε το σωματείο και τα έσοδα διατέθηκαν σε φιλανθρωπική δράση.
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή με τη σειρά του στο Κ.Α.Π.Η., για τη συμπαράσταση του τελευταίου στο έργο του.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» κ. Δήμητρα Πάλλη και το Διοικητικό Συμβούλιο, δίνουν  συγχαρητήρια στα μέλη του Κ.Α.Π.Η., που για άλλη μια φορά απέδειξαν, ότι με την διάθεση και το μεράκι τους πρόσφεραν κοινωνικό έργο.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

 

Αρέσει σε %d bloggers: