Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο στο Λαύριο

Ένα όμορφο τριήμερο με αθλητική δράση έλαβε χώρα από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Την Παρασκευή 26/5,  χαρούμενες παιδικές φωνές από δεκάδες παιδιά γέμισαν το χώρο, με τα τελευταία να συμμετέχουν, να συνεργάζονται, να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και στο τέλος να δίνουν τα χέρια. Το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.«ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής  άνοιξε τις αθλητικές δραστηριότητες για την Δ. Ε. Λαυρίου  με το άθλημα του Χειροσφαίριση (Χαντμπολ) της Δ’ Τάξης.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν τέσσερις (4) ομάδες αγοριών και τέσσερις (4)ομάδες κοριτσιών ηλικίας 9 ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κ. Βελετάκου Ευαγγελία η οποία με το πέρας των αγώνων απένειμε αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Μίνι Βόλλεΰ στο 2ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 το Μίνι Βόλλεΰ του 2ου Παιδικού  Αθλητικού Τριήμερου  με την συμμετοχή παιδιών από τις Ε’ και ΣΤ΄ Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων  της Δ.Ε. Λαυρεωτικής .

Το Τμήμα Αθλητισμού του  Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής,  σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία διοργάνωσε αγώνες για τους ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Οι συμμετοχές σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών ξεπέρασαν τις είκοσι (20 ), ενώ οι συμμετέχοντες μόνο για εκείνη την ημέρα ξεπέρασαν τους εξήντα(60). Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν επί δυο μισή ώρες με κανόνες και συνθήκες προσαρμοσμένες στην ηλικία τους.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κ. Ευαγγελία Βελετάκου απένειμε αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες  στο τέλος της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του 2ου Παιδικού  Αθλητικού Τριήμερου  θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 με το άθλημα του Ποδοσφαίρου, το οποίο αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών .

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»          Ο Δήμαρχος

           Λαυρεωτικής

 

Αρέσει σε %d bloggers: