Ευχές Δημάρχου Λαυρεωτικής στους μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας,

με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού και εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων την Τρίτη 6 Ιουνίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας από καρδιάς, δύναμη και καλή επιτυχία!

Οι πανελλήνιες εξετάσεις, είναι ο τερματικός σταθμός της μαθητικής σας ζωής και το εισιτήριο για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα-Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Με σθένος, ψυχική ηρεμία και πνευματική συγκέντρωση, θα επιτύχετε τους στόχους σας.

Συμπαραστεκόμαστε στην αγωνία και στην προσπάθειά σας, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών.

Να θυμάστε όμως, ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, που απαιτεί επιμονή και υπομονή και οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν μόνο με την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Αντίθετα, πρέπει να υπηρετείτε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τους στόχους σας και να μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας. Το "ταξίδι" προς την Ιθάκη μας κάνει σοφότερους.

Εύχομαι καλή δύναμη στις οικογένειές σας, που στέκονται αρωγοί με ευλαβική προσήλωση όλο αυτό το διάστημα στο δικό σας αγώνα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Στους καθηγητές σας εύχομαι να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους με αφοσίωση, εφοδιάζοντας σας με την απαραίτητη γνώση και την αναγκαία αυτοπεποίθηση.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτρης Λουκάς

Αρέσει σε %d bloggers: