Επίσκεψη του 3ου Νηπιαγωγείου Λαυρίου στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής , την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, υποδέχτηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Λαυρίου στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.
Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Κ. Πανταζής  καλωσόρισε τους μαθητές και τους ενημέρωσε για τα οφέλη της άθλησης σε όλες τις ηλικίες.

Οι μικροί μαθητές, σε συνεργασία με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, γνώρισαν και εξασκήθηκαν σε διάφορα Ολυμπιακά Αθλήματα  μέσα από παιγνιώδη μορφή όπως Μπάσκετ, Πυγμαχία, Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική κ.α προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ηλικίας τους.

Παράλληλα, οι μαθητές και οι μαθήτριες  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ανοικτή Προπόνηση των αθλητριών της Τελικής Φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων που διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο,  έπαιξαν, ένιωσαν την χαρά της άθλησης χωρίς τον φόβο της αποτυχίας,  χειροκρότησαν και έφυγαν με περισσότερη αθλητική γνώση και εμπειρία, ανανεώνοντας την συνάντησή τους  για την επόμενη χρονιά.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ                  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
«Θορικός»                                                                  –
Ευαγγελία Βελετάκου                          Δημήτρης Λουκάς

Αρέσει σε %d bloggers: