Ολοκληρώνονται οι εγγραφές – μετεγγραφές στο ΕΠΑΛ Λαυρίου

Παρακαλούνται οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών (ή οι ίδιοι αν είναι ενήλικοι) προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής (Α’ τάξη) ή ανανέωση εγγραφής (Β’ και Γ’ τάξη) στο σχολείο μας (όπως και σε κάθε ΕΠΑΛ) πρέπει να συμπληρώσουν από 19/6 έως 23/6 την  «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.» και να μας την φέρουν εκτυπωμένη έως τις 30/6.

Σε περίπτωση που ενώ έχουν κωδικούς taxis (είναι αυτοί που χρησιμοποιούνται για την φορολογική δήλωση) δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να κάνουν την δήλωση, μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο μας για να την συμπληρώσουμε μαζί (πρέπει απαραίτητα όμως να έχουν μαζί τους, τους κωδικούς taxis). Ταυτόχρονα μπορούν να ολοκληρώσουν και την τυπική διαδικασία εγγραφής του μαθητή (γραπτή αίτηση – δήλωση εγγραφής, όπως κάθε χρόνο).

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και σύντομη. Τονίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εφορία (δηλ. περιβάλλον taxisnet), είναι τελείως διαφορετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία του χρήστη (εκτός από το ονομ/νυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email) και τα βήματα για την ολοκλήρωσή της είναι απλά και σύντομα.

Σε περίπτωση που οι γονείς δεν έχουν κωδικούς taxis και αδυνατούν να αποκτήσουν μπορούν, μόνο για την εγγραφή μαθητών στην Α’ τάξη, να έρχονται στο σχολείο μας και ο διευθυντής θα κάνει την δήλωση με τους δικούς του κωδικούς.

Ημέρες και ώρες προσέλευσης για την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης:
19/6, (21/6 στις 12:00 – 13:30 λόγω πανελλαδικών), 22/6, 23/6 στις 09:00 – 13:00.

Από την Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου

Αρέσει σε %d bloggers: