Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΛαύριοΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, με θέμα «Γεωπολιτική κατάσταση, μεταναστευτικό και ενεργειακές πηγές της Ανατολικής Μεσογείου», που έλαβε χώρα  το Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, ώρα 19.30, στην αίθουσα “Μηχανουργείο” του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου.

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Ξεφτέρης άνοιξε την εκδήλωση με χαιρετισμό εκ μέρους του Δοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης των μελών και των πολιτών για τα κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτριος  Λουκάς, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου π. Κωνσταντίνος  Συρίγος, εκπρόσωποι των αρχών και των σωματείων της πόλης και πλήθος κόσμου.

   Οι ομιλητές, Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διευθυντής Ερευνών του Ιστιντούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Σάββας Καλεντερίδης, Ανώτ. Αξιωματικός ε.α Στρατιωτικός Αναλυτής – Συγγραφέας και ο Δρ. Ηλίας Κονοφάγος, μέλος της επιτροπής ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών και αντιπρόεδρος της εταιρίας FLOW ENERGY SA, ανέπτυξαν τα θέματά τους σε μία αίθουσα μεστή ακροατηρίου και  απάντησαν σε ερωτήσεις.

  Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

  Ο Σύνδεσμος, στα πλαίσια του καταστατικού του, θα προβαίνει σε ανάλογες εκδηλώσεις για την ενημέρωση των μελών του, αλλά και των κατοίκων των δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο