Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
Νίκη ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

1ο Βραβείο Καλύτερης Εμφάνισης στο E.G.O.STARGYM CONTEST για τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

O Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» συγχαίρει τις Αθλήτριες του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς και τις προπονήτριες Αγγελική Μάρκου και Σοφία Σαντή για την πολύ καλή τους παρουσία στο E.G.O. STARGYM CONTEST FOR ALL την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017.

Το «μικρό τμήμα» (ηλικίες έως 6 ετών), επέστρεψε στην Κερατέα με το 1ο Βραβείο – ΧΡΥΣΟ μετάλλιο καλύτερης ενδυμασίας για το πρόγραμμα » 101 Dalmatians Cruella de Vil» από το Παλαί του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια του E.G.O.STARGYM CONTEST.

Το διαγωνιστικό μέρος έγινε βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής) όπως αυτοί προσαρμόστηκαν για τα Ελληνικά δεδομένα με μορφή κώδικα. Το E.G.O.STARGYM CONTEST αποτελεί επίσημη πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και το Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητριών που βρίσκονται κοντά μας κάθε φορά και ιδιαίτερα για την σημερινή επιτυχία θα πρέπει να γίνει αναφορά στην ουσιαστική συμβολή των κυριών:  Μαρία Μπαρμπαλιά, Λίνα Γκίκα και Μαρία Αντωνίου που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ – face painting των κοριτσιών.

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!