Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο μαθητικό πρωτάθλημα Σκάκι Λαυρεωτικής

Το σκάκι είναι ένα άθλημα με μέλλον στην Λαυρεωτική και αυτό απεδείχθη από την επιτυχία του 1ο Μαθητικού Πρωταθλήματος Λαυρεωτικής, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 45 μαθητές από σχολεία της Κερατέας, Λαυρίου, Αναβύσσου, Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη.

Πήραν μέρος μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων χωρισμένοι σε 5 ομίλους ανά ηλικίες. Απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας καθώς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Διευθυντής των αγώνων ήταν  ο Παπαδημητρίου Γιάννης και επικεφαλής διαιτητής ο Σιαμίδης Δημήτρης.

Οι αγώνες οργανώθηκαν από την “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” Κερατέας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Κερατέας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, τον Αθλητικό Σύλλογο Λαυρίου και υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ ΘΟΡΙΚΟΣ Δήμου Λαυρεωτικής.

Στο πρωτάθλημα παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Γεώργιος Κόκκινος, η υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας Ειρήνη Κουτρουλάκη, ο πρόεδρος της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ Σταμάτιος Παπαθανασίου, ο έφορος σκακιού του Αθλητικού Συλλόγου Λαυρίου Δημήτρης Σιαμίδης, ο έφορος σκακιού του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατέας Διονύσης Κλάδης, η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου Γεωργία Ορφανίδου και Θανάσης Λιόσης καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων.

Αρέσει σε %d bloggers: