Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην καθιερωμένη εαρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Λαυρεωτικής «Δημήτρης Νικολάου» στην Κερατέα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς

Στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία των σπουδαστών του Ωδείου Κερατέας- Λαυρεωτικής «Δημήτρης Νικολάου» παρευρέθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.

Με υπέροχες μελωδίες, με σόλο παρουσίες,  μελωδικές φωνές και μικρά ορχηστρικά σύνολα, οι σπουδαστές παρουσίασαν  ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο στο  κατάμεστο από κόσμο υπαίθριο θεατράκι πίσω από το κτίριο Δροσοπούλου.
Γονείς και θεατές καταχειροκρότησαν δασκάλους και μαθητές, εξαίροντας την σπουδαία δουλειά των τελευταίων.

Ο Δήμαρχος Δ. Λουκάς στον χαιρετισμό που απηύθυνε, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς μουσικούς, στους καθηγητές του Ωδείου, αλλά και στο διευθυντή κ. Θέμη Μακαντάση δηλώνοντας ότι:

«Το Ωδείο Κερατέας στέριωσε και απέδειξε, ότι είναι από τα καλύτερα Μουσικά σχολεία της χώρας μας, λειτουργώντας σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους δασκάλους, στο Διευθυντή του Ωδείου, στους γονείς που κατευθύνουν τα παιδιά τους προς τις μουσικές σπουδές και κυρίως στους ίδιους τους σπουδαστές για την πρόοδό τους και για το έργο τους, μέρος του οποίου απολαύσαμε σήμερα.»

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας