Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2017,του 10ήμερου παιδικού αθλητισμού και πολιτισμού, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» δήμου Λαυρεωτικής στην Δ.Ε. Λαυρίου. Από την Τρίτη 19 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου ,τα 130 παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών, συμμετείχαν σε ολιγομελή τμήματα ,απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες γνωρίζοντας από κοντά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ,το χάντμπολ, το μπάντμιντον, τον στίβο, την ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, το πινγκ πονγκ, το ταε-κβο- ντο, την πυγμαχία και το τένις.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια του δεκαήμερου camp να παίξουν παιδαγωγικά παιχνίδια, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να παρακολουθήσουν μαθήματα Α’ Βοηθειών, καθώς και εκπαιδευτικών βίντεο για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και την εξέλιξη αθλημάτων. Τέλος, διδάχθηκαν μουσικοκινητική αγωγή ,παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς ,kid’s aerobic, βασικές αρχές κινητικής μάθησης ενώ ήλθαν σε επαφή με τη μουσική προπαιδεία.

Όλα αυτά από τους 12 έμπειρους και καταρτισμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Προπονητές που συνεργάστηκαν με επιτυχία για αυτό το σημαντικό πρόγραμμα, τους Μουσικούς Ευτύχη Ζάρμπ και Πνευματικό Δημήτρη και τον ιατρό Γεώργιο Κορακιανίτη.

Ξεχωριστή θέση σε αυτό το camp κατέχουν τα βιωματικά μαθήματα ιστορίας του Λαυρίου και προσανατολισμού που διδάχθηκαν τα παιδιά, στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών του Βιοτεχνικού-Βιομηχανικού
Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου καθώς και του κ. Καραδημητρίου Δημητρίου.

Το Camp συνεχίζεται με τη 2 η περίοδο από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Δεχόμαστε εγγραφές στη γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2292027392 και 6972395159.

?????????????

?????????????

?????????????

Αρέσει σε %d bloggers: