Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΑΠΕ ΛαυρετικήΔήμος ΛαυρεωτικήςΟλυμπιακός ΛαυρίουΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Είπαν ναι στη συνένωση ενώπιον του δημάρχου Λαυρεωτική και Ολυμπιακός Λαυρίου-Εμμένει στη αρνητική του στάση προς το παρόν ο Παλλαυρεωτικός

Πάνε φουλ για τη συνένωση στο Λαύριο Λαυρεωτική και Ολυμπιακός Λαυρίου και το αντίστροφο φυσικά, Ολυμπιακός Λαυρίου και Λαυρεωτική.

Στην συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Abola.gr οι εξελίξεις “λένε” ότι οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού Λαυρίου και της Λαυρεωτικής στην συνάντηση που είχαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημαρχείο, απάντησαν θετικά στην πρόταση του δημάρχου για συνένωση. Έτσι πλέον μπαίνουν στη τελική ευθεία τα πράγματα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Στον αντίποδα οι άνθρωποι της διοίκησης του Παλλαυρεωτικού απάντησαν και πάλι αρνητικά στον δήμαρχο στην πρόταση που έχει κάνει για συνένωση.

Κύκλοι πάντως του ποδοσφαιρικού χώρου του Λαυρίου που είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρομάνα δεν αποκλείουν στο επόμενο διάστημα να υπάρξει μια αλλαγή πλεύσης από πλευράς Παλλαυρεωτικού.

Όπως εκτιμούν η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση θα αναγκάσει πολλά σωματεία να βρεθούν στο δίλλημα του αφανισμού τους κάτι που όλοι το απεύχονται ή να επιλέξουν τον δρόμο της συνένωσης.

Βέβαια κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να υπεραμύνεται της φιλοσοφίας του. Ο χρόνος θα δείξει.

http://www.abola.gr