Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δεστούνης: «Ο Παλλαυρεωτικός πάει για άνοδο»

Μπορεί ο… άνεμος να είναι κόντρα στον Παλλαυρεωτικό το τελευταίο διάστημα, μετά τις εξελίξεις με τα περί ένωσης των ομάδων του Λαυρίου, ωστόσο από το σωματείο πέρασαν άμεσα στην αντεπίθεση και ανακοίνωσαν μια πολύ δυνατή «μεταγραφή» στην ομάδα, κάνοντας την κίνηση… ματ! Πρόκειται για τον Δημήτρη Δεστούνη, παράγοντα επί σειρά ετών στη Δόξα Αγίας Άννας, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παλλαυρεωτικό και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στο «epsanastisentra».

Αν μη τι άλλο μιλάμε για μια κίνηση που αλλάζει επίπεδο στον Παλλαυρεωτικό, αφού εκτός από ταμίας της ΕΠΣΑΝΑ στο προηγούμενο ΔΣ, ο Δημήτρης Δεστούνης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής με τη δουλειά που έκανε στη Δόξα Αγίας Άννας. Ο 51χρονος παράγοντας προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, στο «epsanastisentra» και σημείωσε ότι στόχος είναι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων!
«Ο Παλλαυρεωτικός προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και δεν μπορεί παρά να έχει σαν μοναδικό στόχο την άνοδο τη νέα χρονιά. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε όσα ακούγονται, βάζουμε το κεφάλι κάτω και αυτό που θα υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τον στόχο της», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δεστούνης.

ΟΙ ΦΥΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Παράλληλα, από τον Παλλαυρεωτικό προχώρησαν στην προσθήκη ακόμη δύο δυνατών προσωπικοτήτων στην ομάδα. Συγκεκριμένα, στη θέση των γενικών αρχηγών τοποθετήθηκαν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Φύσαρης και ο επί σειρά ετών παράγοντάς της Κώστας Στρατής! Αυτό που απομένει να δούμε είναι τις εξελίξεις αναφορικά με το πολύκροτο θέμα της ένωσης και αν αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στον Παλλαυρεωτικό.

https://epsanastisentra.blogspot.gr