Προχωρά ο σχεδιασμός του Παλλαυρεωτικού, έρχονται μεταγραφές!

Στον Παλλαυρεωτικό έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν και προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς. Στο πλαίσιο αυτό αρχικά δρομολογείται το θέμα των ανανεώσεων, με τέσσερις παίκτες να έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Λαυρίου πρόκειται άμεσα να ολοκληρώσει την απόκτηση τριών παικτών που θα προκαλέσουν αίσθηση στην κατηγορία!

Με τον Παλλαυρεωτικό έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής οι μέσοι Κώστας Δρούγκας, Τάσος Νικολαΐδης, ο αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Κώστας Πάνου και ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ πέρυσι Κώστας Παπαδόπουλος.
Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες τρεις μεταγραφές, ενώ διευκρινίστηκε ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.


Το ΔΣ του Παλλαυρεωτικού μεγαλώνει και δυναμώνει συνεχώς, αφού οι άνθρωποι της ομάδας πρόσθεσαν και νέα μέλη. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το σωματείο νέα Γενική Γραμματέας ανέλαβε η Νεκταρία Βικελή και στα μέλη προστέθηκε και ο Ευάγγελος Αυγερίδης.

Επίσης, προστέθηκε και τρίτος Γενικός Αρχηγός, ο επί σειρά ετών παίκτης της ομάδας, Παναγιώτης Μπαγιάστας που μέχρι πέρυσι ήταν στην ενεργό δράση και είναι από τις «σημαίες» του Παλλαυρεωτικού.
Παράλληλα, τη συνεργασία του με τον Παλλαυρεωτικό ανανέωσε και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Ο 24χρονος στόπερ που αγωνίζεται και ως αριστερό μπακ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα συνεχίσει να φοράει και του χρόνου τα «πρασινοκίτρινα».

https://epsanastisentra.blogspot.gr

Αρέσει σε %d bloggers: