Δήμος Λαυρεωτικής: Επιτυχημένη η συνάντηση με τους προέδρους των οικισμών

Μετά την επιτυχημένη συνάντηση με τους προέδρους των οικισμών του Δήμου Λαυρεωτικής στις 31 Μαΐου στην Κερατέα όπου ήταν παρόντες 54 αντιπρόσωποι από τους 60 οικισμούς του Δήμου , δόθηκαν λύσεις σε χρόνια θέματα σχετικά με την επισκευή ηλεκτροφωτισμού των οικισμών καθώς συμφωνήθηκε ο τρόπος σήμανσης των φωτιστικών σωμάτων που χρήζουν επισκευής η αντικατάστασης.

Επίσης μετά την καταγραφή που έγινε από τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων ο Δήμος Λαυρεωτικής διαθέτει σε μηνιαία βάση 1000 κιλά ξηράς τροφής περίπου για τα αδέσποτα ζώα καθώς και την ιατρική φροντίδα αυτών μέσο του προγράμματος περίθαλψης που έχει συνάψει με Νοσοκομείο ζώων.

Μέχρι σήμερα έχουν περιθαλφθεί  55 ζώα όπου σε όλα έχει γίνει ηλεκτρονική σήμανση (τσιπακι) αποπαρασιτωση εμβολιασμός και στείρωση όπου χρειαζόταν.

Τέλος  ξεκινήσαμε   τον έλεγχο των σχολικών κτιρίων σε θέματα ηλεκτροφωτισμού ώστε να είναι έτοιμα  για την νέα σχολική χρονιά.

ΣΟΦΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

One thought on “Δήμος Λαυρεωτικής: Επιτυχημένη η συνάντηση με τους προέδρους των οικισμών

  • 21/07/2017, 12:08
    Permalink

    Καλή και Ωφέλιμη θα ήταν η δημοπρασία για τις τροχήλατες καντίνες στις παραλίες της Λαυρεωτικής, εφ όσον αυτή θα συνοδεύονταν και με τα απαιτούμενα έργα υποδομής, πότε θα γίνει ο πολυσυζητημένος εκείνος πεζόδρομος στην παραλία του Καλοπήγαδου; πότε θα κοπούν εκείνα τα απαράδεκτα σχοίνα που μόνο εστίες βρωμιάς είναι…; πότε θα δούμε καθαριότητα στον τόπο μας; πότε θα μαζευτούν επιτέλους τα αδέσποτα σκυλιά και θα απαλλαγούμε από τις σοφιστείες της κ. Αντιδημάρχου; κ. Δήμαρχε δεν έχετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την περιοχή μας και ο χρόνος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν είναι πλέον και τόσο μακριά…ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…ΓΙΑΤΙ;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: