Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ στα τελικά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει μιά ακόμη διεθνή επιτυχία της αθλήτριας στίβου (δισκοβολία) κ.Κρίστυ Αναγνωστοπούλου.

Στην Καβάλα  στο τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν με την επωνυμία Δαβιτζόγλεια.

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου ήταν η αθλήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού κατάφερε να πετύχει τη βολή, που κυνήγαγε εδώ και καιρό. Η έμπειρη δισκοβόλος είχε καλύτερη βολή στα 61,53 μ., επίδοση, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της δίνει το εισιτήριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Το προηγούμενο ρεκόρ της Αναγνωστοπούλου ήταν 61,40 μ. από τις 6 Ιουνίου του 2015. Πλέον η Αναγνωστοπούλου έχει στο μυαλό της τη διοργάνωση του Λονδίνου, εκεί όπου θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου δήλωσε

Είμαι αρκετά ευχαριστημενη ήμουν καλα φέτος έπρεπε να βγει το ρεκόρ σε κάποιον αγώνα βγήκε εδώ πήρα το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί και ατομικό ρεκόρ προηγούμενο 61.40 από το 2015….ειμαι πολύ καλά όπως φάνηκε, για το Παγκόσμιο θέλω κι εκεί μια καλή βολή για να είμαι στις 12 καλύτερες του τελικού.

Η κ.Ιωάννου δήλωσε (προπονήτρια Κρίστυ Αναγνωστοπούλου)

 Ευχαριστουμε  το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ  για την άψογη συνεργασία και την αγάπη που δειχνει.Έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε μέλη μιας μεγάλης αθλητικής οικογένειας,η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη ,σεβασμό και μεράκι για τον στίβο. Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος θα πάει ακόμα ψηλοτερα

Ο κ.Λαμπράκης Μανώλης δήλωσε(προπονητής αγωνιστικών τμημάτων στίβου Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ)

Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ έχει μπει σε άλλη διάσταση με τις συνεχείς επιτυχίες του τμήματος στίβου.Αρχίζει να εδραιώνει την παρουσία του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιάς συστηματικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.Η διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος ,είναι συνέχεια κοντά μας ,και λύνει προβλήματα.

Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.Αναμφίβολα ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ είναι ο πλέον οργανωμένος συλλογος στίβου της περιοχής.

Η κ.Μαρία Μώρογλου δήλωσε(προπονήτρια αναπτυξιακών τμημάτων στίβου Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ).

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία της αθλήτριας του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Δουλεύουμε ομαδικά με αγάπη και μεράκι εδώ και πολλά χρόνια.Έχουμέ σεβασμό στους αθλητές και τις αθλητριες του συλλόγου ,και προσπαθούμε να ανταπεξελθουμε με τον ιδανικότερο τρόπο στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,διαθέτει διοίκηση με  γνώσεις,αθλητική ανιδιοτέλεια,και όραμα για τον σύλλογο και τον αθλητισμό.

Είμαι η παλαιότερη και μακροβιότερη συνεργάτης του τμήματος στίβου του συλλόγου.Τα τελευταία χρόνια με μεγάλες αντιξοότητες έχουν γίνει θετικά βήματα,και σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι για την πρόκριση της Κρίστυ στους τελικούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο.Οι μεγάλοι αγώνες είναι το όνειρο του κάθε αθλητή.

Εργαζόμαστε με συνεση,μεθοδικότητα και υπομονή για την δημιουργία αθλητων και αθλητριών υψηλού επιπέδου.

Σε Λάυριο και Κερατέα πολλά νέα παιδιά στελεχώνουν τα αναπτυξιακά τμήματα στίβου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Σας καλούμε όλους από Σεπτεμβρη να στελεχώσεται τα τμήματα στίβου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ για μικρούς και μεγάλους.