Η απάντηση του κ. Λεβαντή για το επεισόδιο στο Βρωμοπούσι και η διάψευση του ιδιοκτήτη της καντίνας!

Το να χειροδικεί ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας μιας περιοχής κατά πολίτη σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για ολόκληρη την περιοχή και τους πολίτες της. Εάν λοιπόν ισχύουν τα όσα καταμαρτυρεί ο νυν δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον τέως Κώστα Λεβαντή, σίγουρα τα πράγματα είναι άσχημα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ. ΛΕΒΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Διαψεύδω κατηγορηματικά τον τέως Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Κωνσταντίνο Λεβαντή σχετικά με όσα δήλωσε στο διαδικτυακό τόπο notioanatolika.gr την Κυριακή στις 30-07-2017. Αρχικά η μοναδική αλήθεια είναι ότι στις 29-07-2017 στο Βρωμποπούσι ο κ. Λεβαντής επιτέθηκε απρόκλητα σε υπάλληλο της επιχείρησής μου και δεν δέχτηκε επίθεση από οποιοδήποτε εργαζόμενο της επιχείρησης, όπως αναληθώς ισχυρίζεται.

Ουδέποτε δε ως ιδιοκτήτης της καντίνας στο Βρωμοπούσι Αττικής ζήτησα συγνώμη από τον κ. Λεβαντή για το περαστικό που αναφέρει. Και πώς θα μπορούσα να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Λεβαντή όταν ο τελευταίος αναίτια προπηλάκισε υπάλληλο της επιχείρησής μου και επιτέθηκε στους εργαζόμενους που παρευρίσκονταν εκεί με ανείπωτες εκφράσεις και όταν λογικά ανέμενα τη δική του συγνώμη όχι μόνο για την επίθεση στον εργαζόμενο της επιχείρησής μου αλλά και για την αδικαιολόγητη παρακώλυση της λειτουργίας της καντίνας μου.

Επιφυλάσσομαι δε να διεκδικήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής μου ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αρέσει σε %d bloggers: