Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

K.Λεβαντής: «Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Δημήτρης Λουκάς δεν έχει τέλος»

Ο τσάρος της Λαυρεωτικής ξαναχτύπησε επιβεβαιώνοντας κάθε λέξη της χθεσινής μας ανακοίνωσης. Επαναλαμβάνουμε, ότι δεν τον ακολουθήσαμε ποτέ σε αυτόν τον κατήφορο και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα.

Ομολογούμε ότι δεν έχουμε εικόνα του έργου του, όπως και οι πολίτες της Λαυρεωτικής, γιατί δεν υπάρχει. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα έγινε μόνο μία δημοπράτηση έργου που ακυρώθηκε. Πέρασαν 3 χρόνια και ακούμε μόνο υποσχέσεις.

Γνωρίζουμε καλά, όμως, ότι ο Οικονομικός Απολογισμός και ο Ισολογισμός του Δήμου για το 2015 έπρεπε να εγκριθεί πριν ένα χρόνο και ακόμα δεν έχει έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε λόγος βέβαια για το 2016. Πέρασαν 3 χρόνια και με δική του ευθύνη κανείς δεν ξέρει ποιά είναι η πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης του δήμου.

Οι συνεχείς αποχωρήσεις υπηρεσιακών στελεχών από το Δήμο και δημοτικών συμβούλων από την παράταξή του αποδεικνύουν την ανικανότητα του ίδιου και της παρέας του να διοικήσουν.

Όσο για την «προίκα της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ.», γεγονός είναι ότι όλες οι αποφάσεις για τις καντίνες και τις ομπρέλες ακυρώθηκαν και δεν ισχύουν.

Οι διοικητικές εποπτικές αρχές και η δικαιοσύνη έχουν πια το λόγο.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ