Ιωάννης Πασχάλης : Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή για τον Παλλαυρεωτικό

Με αφορμή τον αγιασμό της ομάδας μας ,την 1η Αυγούστου 2017 ,που σήμανε και την έναρξη της Νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκόμενους και να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά .

Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές ,όλων των ομάδων της πόλης μας ,οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν ,να είναι υγιείς και στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στις διοικήσεις όλων των ομάδων ,ως θεσμικά όργανα , να παραμείνουν προσηλωμένοι και μόνο στους στόχους τους και να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους .

Ο Α.ΠΣ Παλλαυρεωτικός σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε ενέργεια αφορά την αναβάθμιση αυτού του αθλήματος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ,αλλά και τους φιλάθλους της πόλης μας ,να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους ,ώστε να έχουμε φέτος ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο ,χωρίς αντιπαλότητες μακριά από εγωισμούς και υπερμετρους ατομικισμούς.

 Θα προσπαθήσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου που τόσο πολύ αγαπάμε και υπηρετούμε ,να το διατηρήσουμε σε υψηλό.επίπεδο.

Εμείς θα είμαστε πρώτοι ,η ασπίδα για την διεξαγωγή ενός ήσυχου πρωταθλήματος πέρα από κάθε ακρότητα .Όλοι είμαστε φίλοι ,αντίπαλοι είμαστε μόνο 90 λεπτά.Εκεί τελειώνουν όλα .

Ας προσπαθήσουμε με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να προσθέσουμε όλοι το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Ευχόμαστε συ παιδιά της ομάδας μας και στο προπονητικό τιμ να έχουν μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πολλαπλές επιτυχίες και κυρίως με υγεία και καλή διάθεση.Καλή αρχή και καλή διασκέδαση σε όλους !

 Γιατί το ποδόσφαιρο είναι κυρίως γιορτή για τον Παλλαυρεωτικό.

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Πασχάλης
http://pamebala.gr

Αρέσει σε %d bloggers: