Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Ολυμπιακός ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλογή υπογραφών για τη σωτηρία του Ολυμπιακού Λαυρίου

Τις τελευταίες ώρες γίνεται μία προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό Λαυρίου και είχαν σχέσεις με την ομάδα ως ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης και ως φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την σωτηρία της ομάδας.
Το παρακάτω κείμενο συλλογής υπογραφών, περνάει από χέρι σε χέρι και μέχρι το πρωί της Δευτέας θα κατατεθεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού. Έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε ελάχιστες ώρες 50 υπογραφές.

Προς τη διοίκηση του Α.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

κοιν: 1. Μέλη Συλλόγου

  1. φορείς Λαυρεωτικής
  2. ΜΜΕ

Κύριοι,

     Εμείς που υπογράφουμε την παρακάτω επιστολή, άνθρωποι που άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο υπηρετήσαμε  την ομάδα μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από διάφορες θέσεις,  είτε ως μέλη της διοίκησης, είτε ως ποδοσφαιριστές της, είτε ακόμη και ως απλοί φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,  με αγωνία και έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις. 

      Εκφράζουμε την ανησυχία και την αντίθεσή μας για την προοπτική που διαφαίνεται να σταματήσει η παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου στο πρωτάθλημα.  Κάτι τέτοιο ουσιαστικά σηματοδοτεί τη διάλυση ενός συλλόγου, που εκτός της αθλητικής  είχε μεγάλη σημασία  και  στην  κοινωνική  και πολιτιστική ζωή τόσο της συνοικίας της Νεάπολης, όσο και της πόλης του Λαυρίου και γενικότερα  της ευρύτερης περιοχής. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απαριθμηθούν και να αποδείξουν του λόγου το αληθές, περιπτώσεις εξάλλου σε όλους γνωστές, που ο περιορισμένος χώρος μιας επιστολής δεν  επιτρέπει να αναφερθούμε.

    Οι δυσκολίες που επικαλούνται όσοι επέλεξαν τη λύση ουσιαστικά της διάλυσης της ομάδας μας θα ήταν πολύ μικρότερες έως ελάχιστες αν  είχε καλεστεί ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ   να συνδράμει και να βοηθήσει την ΟΜΑΔΑ  ΕΝΤΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΑ  χωρίς υστερόβουλες σκέψεις και μικρόψυχα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

      Εξάλλου οι δυσκολίες θα πρέπει να γίνονται αιτία για να τις αντιμετωπίσεις  και να τις ξεπεράσεις και όχι αφορμή για αποχώρηση και υποταγή στην «κακιά» μας  μοίρα…     

     Επειδή λοιπόν όπως φαίνεται    μια συνέλευση ελάχιστων ατόμων  δεν μπόρεσε να δώσει τη σωστή  λύση, αφού και αυτή ακόμα η απόφαση που πάρθηκε (και που ίσως δεν στέκει και καταστατικά), στην πράξη παραβιάζεται και γίνεται ακόμη χειρότερη για το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θεωρούμε πως πρέπει να ξανασυζητηθεί το θέμα , γιατί στην πορεία ίσως και να βρέθηκαν άνθρωποι που  να  επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο και να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, παρέχοντας αθλητισμό στους νέους της συνοικίας και της πόλης μας.     

Συλλογή υπογραφών