Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φωτογραφίες από τη μαγευτική πανσέληνο και έκλειψη στο Σούνιο!

Η πιο δημοφιλής πανσέληνος συνδυάστηκε φέτος με ένα σπάνιο φαινόμενο, την μερική έκλειψη Σελήνης. Και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό.

H πανσέληνος εμφανίστηκε στην πλήρη ολότητα της στις 22:11 ώρα Ελλάδας, ενώ η έκλειψη, με συνολική διάρκεια δύο ωρών, έφθασε στο αποκορύφωμά της, στις 21:22 ώρα Ελλάδας.

Η σκιά της Γης κάλυψε το 25% της διαμέτρου της Σελήνης, ποσοστό που θεωρείται αρκετό για ένα εντυπωσιακό θέαμα. Και πράγματι, οι φωτογραφικοί φακοί, “πήραν φωτιά”. Οι αρχαιολογικοί χώροι άνοιξαν σήμερα για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, για να απολαύσουν οι ενδιαφερόμενοι το εντυπωσιακό φαινόμενο που φυσικά, είχε την τιμητική του και στα social media.

Φωτογραφίες του SOOC:

 

http://news247.gr

Μια σκέψη για το “Φωτογραφίες από τη μαγευτική πανσέληνο και έκλειψη στο Σούνιο!

  • Ακουσατε ρε παιδια απο εχθες πουθενα την λεξη ΛΑΥΡΙΟ?? ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ?? ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΗΠΩΣ??? ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΝΑΟΣ??? ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΤΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ??? ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ??? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΕΙ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ??? ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ??

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.