Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΠεριφέρεια ΑττικήςΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιφέρεια Αττικής: Μαγική η βραδιά στο Σούνιο με Πανσέληνο

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι φίλοι επισκέφτηκαν εχθές το βράδυ Δευτέρα 7 Αυγούστου, τον Αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου. Ένα υπέροχο σκηνικό με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι συμπλήρωνε τις καταπληκτικές μελωδίες που απολαύσαμε από την Καλλιόπη Βέττα και τον συνθέτη Γιάννη Ιωάννου.

Η καλλιτέχνης ερμήνευσε δικά της τραγούδια αλλά και Ελλήνων συνθετών και η φωνή της μας ταξίδεψε, μας συγκίνησε, μας μάγεψε και έκανε τις στιγμές μοναδικές.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει τον αρχαιολογικό χώρο του ναού, συνεχάρη τον Δήμο Λαυρεωτικής για τη διοργάνωση της μουσικής αυτής εκδήλωσης, καθώς και την ταλαντούχα μουσικό Καλλιόπη Βέττα και το συγκρότημά της.

Δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των Δήμων που αφορούν στη προβολή των αρχαιολογικών χώρων και είναι συνεχώς κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση σε θέματα πολιτισμού, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Δημοσιεύτηκε από Πέτρος Φιλίππου – Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στις Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

 

Δημοσιεύτηκε από Πέτρος Φιλίππου – Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στις Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017