Στο τιμόνι της Λαυρεωτικής ο Παπαϊωάννου!

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου είναι ο νέος τεχνικός της Λαυρεωτικής. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν συνάντηση μαζί του σήμερα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν ξανά στη νέα σεζόν. Ο νεαρός προπονητής ήταν και πέρυσι στο τιμόνι της ομάδας, ενώ πέρασε και από τους πάγκους της Μαρκό και του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας.

Ο 39χρονος τεχνικός μίλησε στο «epsanastisentra» και σημείωσε ότι θέλει κι αυτός από την πλευρά του ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την ΑΠΕΛ, με την οποία έχει συναισθηματικό δέσιμο, αφού έκανε εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά και προπονητικά βήματα. Αναλυτικά ο Παπαϊωάννου τόνισε στο «epsanastisentra»:

Είναι μια δύσκολη καμπή για το ποδόσφαιρο του Λαυρίου και ειδικά τη Λαυρεωτική. Γίνεται μια νέα προσπάθεια στη  Λαυρεωτική με παλιούς παράγοντες και παλιούς ποδοσφαιριστές, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και μου ζητήθηκε από την πλευρά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να βοηθήσω την ομάδα. Με συνδέουν πολλές στιγμές με την ομάδα, αφού από εκεί ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά και προπονητικά βήματα και με βρήκαν θετικό στο όλο σκεπτικό και πλάνο τους, το οποίο είναι να μαζέψουμε όλους τους Λαυριώτες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και φυσικά να προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας θα είναι να σωθεί, κάτι που θα είναι δύσκολο αφού έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να κρατήσουμε την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και να κοιτάξουμε να προωθήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών».  

https://epsanastisentra.blogspot.gr

Αρέσει σε %d bloggers: