Εργομετρικά test για τους παίκτες του ΛΑΥΡΙΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

Στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Έλληνες παίκτες της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» οι οποίοι υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Τους αθλητές συνόδεψαν: ο coach Σερέλης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Βαγγέλης Βώδινας, ο team Manager Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο βοηθός προπονητή Κώστας Πασχάλης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» ευχαριστεί το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ» (μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ) για την άψογη φιλοξενία τους και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν οι αθλητές της ομάδας μας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον!


Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων για τους ξένους παίκτες της ομάδας μας ήταν η σημερινή στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης».
Συγκεκριμένα οι: Zamal Nixon, Doron Lamb, Antwaine Wiggins, Cole Huff, Mckenzie Moor & D.J. Johnson υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο. Τους παίκτες συνόδεψαν ο team Manager Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο βοηθός προπονητή Κώστας Πασχάλης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» ευχαριστεί το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ» (μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ) για την άψογη φιλοξενία και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν για 2η μέρα οι αθλητές της ομάδας μας!

Αρέσει σε %d bloggers: