Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτέας – Παλλαυρεωτικός: 2-4 [ΦΙΛΙΚΟ]

Ωραίο παιχνίδι, ανοικτό και με 6 όμορφα γκολ παρακολούθησε με ευχαρίστηση αρκετός κόσμος στην Π.Φώκαια.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία με τον Πρωτέα αν και έδινε τον πρώτο του αγώνα προετοιμασίας, να στέκεται πολύ καλά, ενώ είδε παίκτες που είχαν σοβαρούς τραυματισμούς πέρυσι όπως οι Διακορώνας, Κουλούρης, Καλαθάς και Τσαλικίδης για άλλους λόγους, να επανέρχονται σε πολύ καλή κατάσταση στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός ανέβασε την απόδοσή του, σε αντίθεση με τον Πρωτέα που λόγω κούρασης αλλά και των πολλών αλλαγών, έχασε την συνοχή του και δέχθηκε εύκολα γκολ.

Τα γκολ:
1-0 (30΄) Πλάκα (πλασέ)
1-1 (40΄) Δημητρόπουλος (κεφαλιά)
1-2 (65΄) Γιαχάεφ (κεφαλιά)
1-3 (70΄) Παπαδόπουλος (διαγώνιο σουτ)
1-4 (80΄) Ρενάν (διαγώνιο σουτ)
2-4 (85΄) Διακορώνας* (διαγώνιο πλασέ)

*Ο νεαρός αμυντικός επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό πέρυσι τον Μάρτιο. Αν και υπήρχαν φόβοι ότι θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, αυτός έδειξε πίστη και συνέπεια στην αποθεραπεία και με τη βοήθεια των γιατρών επανήλθε γρήγορα πολύ δυνατός.
Στο σημερινό πρώτο παιχνίδι έβγαλε όλο το 90λεπτο και πέτυχε μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ!
Σε μια σύντομη συνομιλία μας μετά το παιχνίδι ο 18χρονος Γιάννης μας δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που επανήλθα. Αισθάνομαι πολύ δυνατός και φέτος θα τα δώσω όλα!

Διαιτητές: Σοφιάς Α., Βλαχόπουλος Α., Μπέκας Α.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ (Λάζαρης)
Παπάς, Διακορώνας, Νίνα, Θάνος, Τσιαγκάνης, Τσιάτσιος, Μακρυπίδης, Πλάκα, Σατσελάρι, Αουρέλ, Τσαλικίδης, Φώσκολος, Δήμας, Κουλούρης, Xyka, Παπαγεωργίου, Καλαθάς, Duni, Mitsi.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής)
Κάπα, Μωραίτης, Νικολαίδης, Πώχος, Θεοφανίδης, Μπεργιάννης, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γιαχάεφ, Ασλάνη, Παπαδόπουλος, Πασχάλης, Ντάνης, Ταπίκ, Καρέλης, Πασσάς, Ρενάν, Πιτσίκαλης, Χαμόλι.

Στέλιος Κανελλόπουλος

https://sportcity.gr
Αρέσει σε %d bloggers: