Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός μαγειρικής προς τιμήν του Αγίου Ευφρόσυνου του Μάγειρα στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, ο καθιερωμένος διαγωνισμός μαγειρικής, προς τιμήν του Αγίου Ευφρόσυνου του Μάγειρα. Το θέμα ήταν συνταγές με βασικό συστατικό το ρύζι.

Οι συμμετέχοντες, μέλη του Κ.Α.Π.Η. μας, των οποίων ο αριθμός έφτασε τους 27, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τις δημιουργίες τους όχι μόνο για την νοστιμιά αλλά και την δημιουργικότητά τους.
Η εταιρεία Raycap A.E. ήταν και εφέτος ο χορηγός μας. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Κο Κωνσταντίνο Αποστολίδη γιατί είναι πάντα δίπλα στο Κ.Α.Π.Η. μας όποτε έχουμε ζητήσει την βοήθειά του.

Τα δώρα του διαγωνισμού ήταν:
Πρώτο δώρο, ένα πολυμίξερ της KENWOOD με όλα τα εξαρτήματα, το οποίο κέρδισε ο Κος Δεληγιάννης Γιώργος με την συνταγή του “Ριζότο με μανιτάρια”.
Δεύτερο δώρο, μια ηλεκτρική κουζίνα IZOLA, την οποία κέρδισε η Κα Έλσα Φωσκόλου με την συνταγή “Ριζότο με γαρίδες”.
Τρίτο δώρο, ένα ψυγείο ESKIMO, το οποίο κέρδισε η Κα Παραβάλου Ευαγγελία με την συνταγή “Αρνί γεμιστό με ρύζι”.
Άλλοι 12 τυχεροί κέρδισαν με κλήρωση από ένα κεραμικό τηγάνι με καπάκι.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν, η κα Ματίνα Ο. Βιδάλη, εμπνεύστρια της εκδήλωσης, εθελόντρια και χορηγός του Κ.Α.Π.Η. μας, η Κα Δήμητρα Πάλλη Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ, η Κα Ελένη Σασσάνη εκπρόσωπος της εταιρείας Raycap Α.Ε. και ο Σεφ Vittorio Covelli, o οποίος μας τίμησε με την συμμετοχή του στην επιτροπή μας και τον ευχαριστούμε γι’αυτό.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι σεβασμιότατοι πατέρες Κωνσταντίνος από τον Αγ, Ανδρέα και Βασίλειος από την Αγ. Παρασκευή, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κος Δημήτρης Λουκάς, ο Κος Χάρης Ζαγουρής, ο Αντιδήμαρχος Κος Γιάννης Αδάμης, η Κα Ελμα Δόγκα, μέλη του Κ.Α.Π.Η. μας άλλα και το Εθελοντικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας.
Όση ώρα η κριτική επιτροπή δοκίμαζε τα πιάτα προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους ως κέρασμα ρυζόγαλο και στην συνέχεια όλοι δοκιμάσαμε τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν και το προσωπικό για την άψογη διεξαγωγη της εκδήλωσης.
Ραντεβού του χρόνου !!!!!!

Αρέσει σε %d bloggers: