Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
Lavriaki.gr
ΚαμάριζαΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Λαυρεωτική η πιο… ζεν περιοχή της Αττικής

Πρόκειται για την πιο ζεν περιοχή ολόκληρης της Αττικής και από τα πιο “ενεργειακά” μέρη του πλανήτη. Βρίσκεται στη θέση Χάος του πανέμορφου οικισμού του Αγίου Κωνσταντίνου Λαυρίου.

Εδώ όπου έχουν φτιάξει ήδη πανέμορφες κατοικίες Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί αλλά είναι οι Κινέζοι εκείνοι που ετοιμάζουν στην Λαυρεωτική μια επένδυση-υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν θα υπάρχει στην Ευρώπη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολυτελείς αγροτικές κατοικίες κάτι σαν το Παράδεισο των Πρωτόπλαστων, όπου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν τα δώρα της φύσης παρέα με τα ζώα και τα πουλιά.

Στη φωτό ένα στιγμιότυπο από ένα διαφορετικό ξύπνημα στη θέση Χάος στον Αγιο Κωνσταντίνο.

http://kourdistoportocali.com

Μια σκέψη για το “Στη Λαυρεωτική η πιο… ζεν περιοχή της Αττικής

  • Οι Κινεζοι που ο Λουκας το 2006 πηρε ΑΠΟ ΤΗΝ κΑΠΕΡΩΝΗ τα 400.000 ευρω για να τους πολεοδομησει την δημοτικη εκταση εντος ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΧΩΡΙΟ??
    Εδω γελαμε τωρα. ΒΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    Ας βαλουν καινουργια παγκακια και τραπεζια που εδω και 35 χρονια τουλαχιστον ειναι τα ιδια και σαπισαν, ας φτιαξουν ξανα τις τουαλετες που εφτιαξαν και ολα τα εγκατελειψαν, ας φτιαξουν την περιφραξη του χαους που εχει γινει σουρωτηρι, ας βαλουν κανα φως να το αναδεικνυουν την νυχτα, ας καθαρισουν και να αναδειξουν τα αρχαια πλυντηρια και ολα τα αρχαια περιφραγμενα ευρηματα και μετα τ¨αλλα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.