Βίντεο καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Λαυρεωτικής κ. Παρασκευή για τη φωτιά στο “Νεράκι”

Δείτε το βίντεο καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Λαυρεωτικής κ. Παρασκευή για τη φωτιά στο “Νεράκι”, όπως δημοσιεύθηκε στο facebook.

 

Θέμα: “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ”
Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video απόψε 1.10.2017 και ώρα 20.00 ξεκίνησε φωτιά???? στην περιοχή “Νεράκι” εκεί που ο Δήμος συγκεντρώνει τα Αστικά στερεά απόβλητα και το πράσινο.
Είναι ντροπή για να μην πω τίποτε άλλο να συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο………
Το καλοκαίρι μαζεύουμε ότι βρούμε και όταν λήξη η απαγόρευση “πιάνει” φωτιά από μόνη της όπως δήλωναν πέρσι οι υπεύθυνοι της Δημοτικής αρχής……… και φαντάζομαι θα δηλώσουν και εφέτος………
Για να μην δουλευόμαστε κύριοι της Δημοτικής αρχής……..
1. Είπατε ότι αποκαταστήσατε τον χώρο (μπαζώσατε στην πραγματικότητα τα όποια στερεά απόβλητα) όπου πέρσι είχε εκδηλωθεί μεγάλη φωτιά……..
2. Περιφράξατε τον χώρο και μάλιστα βάλατε και πόρτες τις οποίες κλειδώνετε για να μην έχει πρόσβαση κάποιος για να ρίξει ανεξέλεκτα εκεί απορρίμματα…….
3. Σήμερα αν δεν κάνω λάθος ψιλό έβρεχε στο Λαύριο άρα η αυτανάφλεξη αποκλείεται…….
4. Από Σήμερα ή μέσα στον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος έληξε η λήγει η απαγόρευση καύσης κλπ που υπάρχει από την Πυροσβεστική υπηρεσία………
5. Αν δεν κάνω λάθος τον χώρο στο “Νεράκι” τον ξανακάνετε σκουπιδότοπο………. Σε χειρότερη μορφή από πριν……
Κύριε Δήμαρχε αν αυτός είναι τελικά ο τρόπος Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Λαυρεωτικής που εσείς επιθυμείτε να βγείτε να το πείτε στους πολίτες και να τους πείτε επίσης ότι όσα σας έλεγα προεκλογικά ήταν “ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ”
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Τα ψέμματα τελείωσαν και θα απολογηθείτε……..

Δημοσιεύτηκε από Συμμετοχή-Ενημέρωση-Γνώση Δημοτικών Θεμάτων Λαυρεωτικής στις Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Αρέσει σε %d bloggers: