Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασε το ΚΑΠΗ Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής

Με επιτυχία και σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων στο χώρο του ΚΑΠΗ Κερατέας.

Στον εορτασμό της Ημέρας για την Τρίτη ηλικία συμμετείχαν 250 μέλη, ενώ ακούστηκαν αξέχαστα τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, η οποία αποτελεί μια από τις πιο ενεργές ομάδες απασχόλησης του ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα Δήμητρα Πάλλη, η οποία στον χαιρετισμό της δήλωσε ότι: «Σήμερα ήρθαμε όλοι εδώ για να σας τιμήσουμε. Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο και οι άνθρωποι είτε είναι στην πρώτη είτε στην ενδιάμεση είτε στην τρίτη ηλικία της ζωής τους, είναι πολύτιμοι. Για τα εγγόνια, για τα παιδιά, για τους οικείους σας είστε πολύτιμοι. Το να μεγαλώνουμε είναι ένα προνόμιο που έχουν λίγοι, ας γιορτάσουμε σήμερα όλοι μαζί αυτό το προνόμιό σας.

Για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ο δρόμος για μία καλή διαβίωση είναι μέσα από την ενεργή κοινωνικοποίηση, κάτι που τα μέλη των ΚΑΠΗ μας κάνουν πράξη. Η διοίκηση και τα μέλη του Νομικού Προσώπου στέκονται αρωγοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, προσφέροντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κοινότητα, στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας και του φιλικού περίγυρου.» 

Παρόντες στη γιορτή ήταν επίσης  ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Αδάμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λ. Μπουκουβάλας και η Διευθύντρια  του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα Παναγούλη Σταυρούλα. Το ΚΑΠΗ Λαυρίου είχε μεριμνήσει αντίστοιχα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ηλικιωμένων, οργανώνοντας εκδρομή στα Γιάννενα, υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου.

Ακολούθησε κέρασμα από Νομικό Πρόσωπο σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Αρέσει σε %d bloggers: