Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή του ΚΑΠΗ Λαυρίου σε Ιωάννινα-Παξούς και Μέτσοβο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η  τετραήμερη εκδρομή,  που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου στα Γιάννενα. Τα 100 μέλη του Κ.Α.Π.Η. που έλαβαν μέρος, επέστρεψαν γεμάτα εικόνες, συναισθήματα χαράς και όμορφες αναμνήσεις, από όλα τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Φτάνοντας στα Ιωάννινα,  επισκέφθηκαν το νησάκι που βρίσκεται στη λίμνη. Οι εκδρομείς ενθουσιάστηκαν από τη βόλτα μέσα  στα γραφικά σοκάκια του νησιού, το Μουσείο-Σπίτι του Αλή Πασά και τα μαγαζιά με τα παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά και ασημικά.Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. έμειναν σε ένα από τα πιο πολυτελή και κεντρικά ξενοδοχεία των Ιωαννίνων, με άρτιες υπηρεσίες και όλες τις ανέσεις.

Την επόμενη μέρα πήγαν στους  Παξούς και τους Αντίπαξους. Ο καιρός ήταν σύμμαχος και η κρουαζιέρα αποτέλεσε μία αξέχαστη εμπειρία.Την Τρίτη ημέρα της εκδρομής  επισκέφθηκαν το ορεινό Μέτσοβο, ενώ στην επιστροφή έκαναν μία στάση στο μουσείο Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα.

Οι εκδρομείς επιβαρύνθηκαν με το ελάχιστο δυνατό κόστος, καθώς η διοίκηση του Νομικού Προσώπου «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής έχει διπλασιάσει το ποσό της επιχορήγησής του για το 2017, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην Τρίτη Ηλικία, που πρόσφατα γιορτάσαμε. Σε αυτό το σημείο το Νομικό Πρόσωπο ευχαριστεί τον κ. Α. Μαρτίνο, για την οικονομική του συμβολή και αυτή τη χρονιά στις εκδρομές αναψυχής της τρίτης ηλικίας.

Η Πρόεδρος Δήμητρα Πάλλη και τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου εύχονται στα μέλη του ΚΑΠΗ και τις οικογένειές τους καλό χειμώνα!

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Αρέσει σε %d bloggers: