Γιαννακόπουλος: «Κρίσιμο το παιχνίδι με την Κύμη»

Για τον αυριανό (09/10) αγώνα του Λαυρίου με την Κύμη στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Σάκης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο παίκτης του Λαυρίου:

«Πρώτα απ’ όλα με την ευκαιρία της αναμέτρησης με την Κύμη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλω να ευχηθώ ξανά να έχουμε όλοι υγεία, που είναι και το σημαντικότερο αγαθό! Το Λαύριο-ΜEGABOLT ξεκινάει ακριβώς όπως και πέρυσι. Απέναντι στην ίδια ομάδα και πάλι στο γήπεδό μας. Η αναμέτρηση είναι πολύ πολύ κρίσιμη για εμάς, αφού σε περίπτωση που χάσουμε αυτό το αποτέλεσμα θα μας κυνηγάει όλη τη χρονιά.

Τέτοιοι αγώνες είναι που καθορίζουν εν πολλοίς την πορεία της ομάδας, διότι αν νικήσεις προχωράς, απλά βάσει προγράμματος, αν χάσεις όμως χάνεις τη… γη κάτω από τα πόδια σου και μπαίνεις σε περιπέτειες με το καλημέρα. Δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά για αυτό το ματς και νιώθω ότι είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ξέρω ότι λόγω του γεγονότος ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (9/10, 5 μ.μ.) ο κόσμος θα δυσκολευτεί να έρθει στο γήπεδο, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Θέλω όμως να ζητήσω προσωπικά από τον κάθε Λαυριώτη, να κάνει τα αδύνατα-δυνατά και να έρθει στο παιχνίδι! Είναι για εμάς όχι απλά σημαντικό αλλά κάτι παραπάνω, να έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας στο συγκεκριμένο ματς».

http://www.basketblog.gr

Αρέσει σε %d bloggers: