Καλύβια – Κεραυνός Κερατέας 1-1

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Έλενα που τελείωσε τη φάση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός κυνήγησε το γκολ και στο 51΄είχε δοκάρι αλλά η μπάλα κινήθηκε παράλληλα και πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί των Καλυβίων.

Στο 79΄ο Μουσαράι έδωσε το προβάδισμα στον Κεραυνό όταν πήρε εξαιρετική πάσα πάρε-βάλε από τον Τσίκλο και ο σκόρερ πλάσαρε και η μπάλα αν και είχε περίεργη τροχιά κτύπησε και στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα(φωτο.).

Όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ τα Καλύβια αντέδρασαν. Πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τον Αλεξίου να «αλωνίζει» στο κέντρο, δημιούργησαν δύσκολες καταστάσεις στα καρέ του Κεραυνού.

Στο 85΄και 90΄σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά στις καθυστερήσεις (93΄) με ωραίο αριστερό βολέ μέσα στη περιοχή του Οικονομίδη που εκμεταλλεύτηκε την αμηχανία των αμυντικών του Κεραυνού να διώξουν τη μπάλα, ισοφάρισαν!

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Λάμπρου, Γκόντα.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Γαλανάκης, Καραγιάννης, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου (85΄Πάτσης), Ντίνος (56΄Χατζής), Χρυσοχόου (58΄Πασκάλι), Αλεξίου, Κυριόπουλος, Κάιδος (70΄Οικονομίδης), Χατζηστεφάνου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Βαγγέλι, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι (86΄Φραγκής), Δογάνης (65΄Κοντογιάννης), Λιούμης

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: