Στην Κερατέα ο πιο γρήγορος κουρέας στον κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος Κουτούπης γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 στο Μαρούσι, με μισή καταγωγή από τους Γαργαλιάνους – από μεριάς της μητέρας του, της συγγραφέως Ευρυδίκης Σιγαλού – και από τη Σπάρτη –από τη μεριά του πατέρα του.

Κατοικεί στο Νέο Ψυχικό και εργάζεται στην Κερατέα Αττικής.
Από πολύ μικρός έβαζε στόχους στη ζωή του. Τελειώνοντας τη σχολή του, άνοιξε το πρώτο του κομμωτήριο στην Κερατέα και αργότερα στο Λαύριο.
Η τέχνη του κουρέματος ήταν αυτή που τον κέρδισε!
Δεν αρκέστηκε μόνο στα ψαλίδια και στα καλοκουρεμένα μαλλιά… Πειραματίστηκε και έπαιξε πολύ με το show! Οργάνωνε ολόκληρα eventς σε μεγάλα κλαμπ, συνοδευόμενος από ωραίες χορεύτριες και κούρευε στη μέση της πίστας με δεμένα τα μάτια του!
Δεν είναι λίγες οι φορές που τον φιλοξένησαν τηλεοπτικά κανάλια, δείχνοντας την πρωτότυπη και πρωτοποριακή δουλειά του.

Ο Κωνσταντίνος, όμως, με το ανήσυχο πνεύμα του αναζητούσε να αναμετρηθεί με την ταχύτητα του χρόνου και να την ξεπεράσει! Γνώριζε πως μπορούσε να το καταφέρει! Άρχισε να εξασκείται όλο και πιο γρήγορα με τις κουρευτικές μηχανές και τα ψαλίδια του! Λάμβανε μέρος σε ανεπίσημους διαγωνισμούς και έβγαινε πάντα πρώτος.
Ώσπου, η μεγάλη μέρα έφθασε. Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στο show All Star Barber & Diamond Trophy που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Plaza Αμαρουσίου, ο Κωνσταντίνος Κουτούπης έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ!
Με χρόνο 00.47΄΄.17, τηρώντας αυστηρά όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, πήρε το διαβατήριο και μπήκε επίσημα στο βιβλίο παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες Guinness World Records!
Ο Κωνσταντίνος Κουτούπης είναι ο πρώτος σε όλον τον κόσμο στο πιο γρήγορο κούρεμα!

Αρέσει σε %d bloggers: