Έκπτωση σπουδών στο Aegean College από το Δήμο Λαυρεωτικής και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Λαυρεωτικής  στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει για την υποστήριξη των δοκιμαζόμενων τοπικών κοινωνιών στην περίοδο της κρίσης, δίνουν τη δυνατότητα σε ικανό αριθμό νέων, σε συνεργασία με το Aegean College, να σπουδάσουν με έκπτωση 30%-50% στα δίδακτρα της Σχολής, εφόσον ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα, οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους έως την 30ή Νοεμβρίου 2017. Οι αιτήσεις και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνονται καθημερινά στην Κοινωνική Υπηρεσία,  Ιπποκράτους & Αθηνάς 29 (έναντι Παιδικού Σταθμού) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2292060239.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με την ΚΕΔΕ στο 2132147577 με την κα Σίμνου και με το Aegean College στο τηλ. 210 3211228 με την κα Φανή Ζώτου.

Σχετικά με τους δικαιούχους των εκπτώσεων, σας ενημερώνουμε ότι αυτοί ορίζονται ως οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου που πληρούν μόνον μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Ετήσιο οικογενειακό/ατομικό εισόδημα μικρότερο από 10.000 ευρώ
  • Ανεργία αιτούντα
  • Ανεργία γονέων
  • Μέλη μονογονεϊκών/ πολύτεκνων οικογενειών
  • Πρόβλημα υγείας-αναπηρία

Για να εκτυπώσετε την αίτηση κάντε κλικ εδώ.

pdfΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ AEGEAN COLLEGE 2017-18

Αρέσει σε %d bloggers: