Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γ.Σ Κερατέας – Ε.Π.Α.Σ «Νίκος Αμάραντος» 3-0

Εύκολο βράδυ είχε η ισχυρή και έμπειρη ομάδα της Κερατέας,  αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή από την αστοχία τους και τον νεανικό ενθουσιασμό των παικτών της ομάδας που φιλοξενούσε, επικράτησε με 3-0 σετ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους: Στουραίτη, Μαρκάκη, Κουτσούμη, Κωλέττη, Μπινιό, Σιόλα και οι φιλοξενούμενοι με τους Βαλσάμη, Οκανλέιβον, Νασκιντασβίλι, Μάρκο, Κολοβό, Ανδριώτη.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με ενθουσιασμό και εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή αστοχία των γηπεδούχων στην τελική προσπάθεια, πήραν την πρωτοπορία στο σκορ.

Η συνέχεια όμως επιβεβαίωσε τα προγνωστικά καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό από τα μέσα του πρώτου σετ και επικράτησαν τελικά εύκολα.

Τα σετ: 25-22, 25-17, 25-21

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ(Σιντζόβας): Κουτσούμης, Ορφανός, Κωλέττης, Σιόλας(L), Παπασπύρος, Στουραίτης, Μπινιός, Σίνης, Μαρκάκης, Ορφανίδης, Ρώμας(L), Μπρουσιάνος, Καλύνης.

Ε.Π.Α.Σ.»Νίκος Αμάραντος»(Ξυδερός): Ζαμπέτας(L), Βαλσάμης, Ντόκος, Χήτας, Ονκαλέιβον, Ανδριώτης(L), Πάλι, Νασκιντασβίλι, Τσολάκης, Μάρκος, Καής, Κολοβός, Τσουβαλάς.

https://sportcity.gr