«ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας: Πρόσκληση στην παράσταση “Δείπνο ηλιθίων” του Φρανσίς Βεμπέρ

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας καλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση “Δείπνο Ηλιθίων”, του Φρανσίς Βεμπέρ σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο Θέατρο «Κάππα».

Η sold out παράσταση της περσινής χρονιάς, επανέρχεται στο Θέατρο Κάππα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του, παρουσιάζουν την κλασσική πλέον κωμωδία του έχοντας μαζί τους νέους συνδαιτυμόνες.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: 

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο:
Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

  • Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στις 4:30 μ.μ. από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας
  • Τιμή εισιτηρίου: 20€ μέλη/νέοι , 22 € μη μέλη

Πληροφορίες – Κρατήσεις στα τηλέφωνα:  6981722240 / 6987555223 / 6984614675

Αρέσει σε %d bloggers: