Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περήφανο έκαναν το Δήμο Λαυρεωτικής η Παιδική-Νεανική Χορωδία & η Ορχήστρα νέων του Δήμου Λαυρεωτικής στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η λαμπρή Τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην αρχαία Ολυμπία, με τη συμμετοχή της Παδικής – Νεανικής Χορωδίας και της Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής,  για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα.

Με πρώτη ιέρεια στο ναό την Κατερίνα Λέχου, η τελετή απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ συγκέντρωσε τα βλέμματα από μισό δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε 200 κράτη, αφού καλυπτόταν από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.
Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Λαυρεωτικής, μαζί με τη Νεανική Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν εξαιρετικά τον Εθνικό Ύμνο, τον Ολυμπιακό Ύμνο, αλλά και τον Ύμνο της Νότιας Κορέας.  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς συγχαίρει τα μέλη της Χορωδίας και της Ορχήστρας, που με τη συμμετοχή τους στην Τελετή Αφής, έκαναν περήφανο το Δήμο μας για ακόμη μια φορά.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στο Νομικό Πρόσωπο «ΘΟΡΙΚΟΣ» και την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Βελετάκου, που υποστήριξε αυτή την πρωτοβουλία και παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στο μαέστρο των μουσικών μας συνόλων κο. Ευτύχη Ζαρμπ, στον Προϊστάμενο του Νομικού Προσώπου κο. Κωσταντίνο Πανταζή, αλλά και στο Μαέστρο Ανδρέα Πυλαρινό από το Δήμο Μαρκοπούλου.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας