Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κάλεσμα και από την ΚΑΕ Λαύριο για τους πλημμυροπαθείς

Δίχτυ αγάπης και προσφοράς απλώνουν στο Λαύριο, με την ΚΑΕ να καλεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής να προσφέρουν πόσιμο νερό για τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας.

Οι «κυανοκίτρινοι», ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν πόσιμο νερό για τους πλημμυροπαθείς από τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Η συγκέντρωσή του θα γίνει στο κλειστό του Λαυρίου, στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (03/12, 17.00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT, ο ΕΣΑΚΕ, οι ΚΑΕ της Stoiximan.gr Basket League και -ο Μεγάλος Χορηγός της- Stoiximan.gr «απλώνουν δίχτυ αγάπης και προσφοράς» για τους πληγέντες από τη θεομηνία κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Η ανάγκη για πόσιμο νερό είναι -την δεδομένη στιγμή- η βασικότερη για τους πλημμυροπαθείς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλείας.

Παράλληλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης, καλούμε τους κατοίκους και φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής να κάνουν την δική τους προσφορά σε πόσιμο νερό στο πλαίσιο της αναμέτρησης «Λαύριο Megabolt-ΑΕΚ» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι προσφορές όλων μας θα συγκεντρώνονται σε χώρο του κλειστού γυμναστήριου Λαυρίου από τις 16:00, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στην αναμέτρηση θα δώσει το «παρών» εκπρόσωπος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλείας. Προσφέρω + Συμμετέχω + Στηρίζω!».

http://basketa.gr

Αρέσει σε %d bloggers: