Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιαννακόπουλος: «Πρόκληση να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ»

Για τον αγώνα του Λαυρίου με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League μίλησε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Σάκης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, στην Αμαλιάδα επί του Κόροιβου, θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά. Η ομάδα αποδίδει καλό μπάσκετ, παίρνει τις νίκες και βγαίνει η δουλειά και οι δυνατότητες που έχει στο γήπεδο. Όλα αυτά μαζί μας έχουν δώσει το δικαίωμα να μπαίνουμε σε όλα τα ματς και να ξέρουμε ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα είμαστε ένας πολύ δυνατός αντίπαλος απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Ακόμη και κόντρα στην πανίσχυρη ΑΕΚ. Στο Λαύριο τέτοιοι αγώνες είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόσμο, να υποδεχτούν έναν μεγάλο αντίπαλο. Και είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ΑΕΚ είναι σπουδαίος σύλλογος, με ισχυρό ρόστερ, πολύ καλό προπονητή και εκατομμύρια φιλάθλους. Είναι τεράστιο μέγεθος, όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Για εμάς λοιπόν θα είναι πρόκληση να την αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

http://www.basketblog.gr