Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΔήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας ο Δήμος Λαυρεωτικής και η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία στάθηκαν η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT, ο ΕΣΑΚΕ, το Stoiximan.gr και ο Δήμος Λαυρεωτικής. Στον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ με την ΑΕΚ στις 3/12/2017, συγκεντρώθηκαν ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για τη στήριξη των πληγέντων περιοχών της Δυτικής Αττικής

Ο Δήμαρχος  Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ – MEGABOLT και Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ κο. Ψαρράκη υποδέχτηκαν και παρέδωσαν στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μάνδρας μεγάλη ποσότητα πόσιμου νερού, ένα αγαθό το οποίο βρίσκεται σε έλλειψη μετά την καταστροφική θεομηνία.

Σε σχετική δήλωσή του την ημέρα του αγώνα ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς ανέφερε:
«Σήμερα, όλοι μαζί αποδείξαμε πως ο αθλητισμός δεν χαρακτηρίζεται  μόνο από νίκες, ήττες, ισοπαλίες και καλάθια, αλλά τον διέπουν αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και  η κοινωνική ευαισθησία.   Το Λαύριο απόψε άνοιξε μια τεράστια αγκαλιά για να ανακουφίσει τους κατοίκους της Μάνδρας. Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία ενός σταθερού δικτύου αλληλεγγύης, που θα κάνει τους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους.»

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας