Με 11 μετάλλια γύρισε από το δημοτικό γήπεδο Μαυροματίου η ομάδα BADMINTON του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Η ομάδα BADMINTON του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ , γύρισε από το δημοτικό γήπεδο Μαυροματίου λίγο έξω από τη Θήβα ,που πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση των κατηγοριών u11/u17/u22,  με 11 μετάλλια!!!!

  Πιο αναλυτικά στα u11 ο μικρός μας Νίκος Παπαδόπουλος πήρε της πρώτες του εμπειρίες κ άρχισε να χτίζει το αγωνιστικό του μέλλον.

   Στη κατηγορία των u17 ο Ορφανός Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αγοριών και το χρυσό στο διπλό αγοριών μαζί με τον Τσιώλη Γιώργο από την Θήβα. Επίσης ο Γεωργιτσανάκος Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών μαζί με τον Μάξιμο Παλούκα από ΑΣΕΔ που μετά από ένα σκληρό αγώνα δεν κατάφεραν να περάσουν στο τελικό. Στα κορίτσια η Ορφανού Κατιαλένα πήρε χάλκινο μετάλλιο στο απλό κοριτσιών κ μαζί με την Κυριακοπούλου Αθανασία κατέκτησαν πάλι το χάλκινο μετάλλιο. Ακόμα στο μεικτό των u17 Εύα Γεωργιτσανάκου μαζί με τον Ράμο από ΑΣΕΔ κατέκτησαν ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο.

   Τέλος στη κατηγορία των u22 o Παπαδόπουλος Παναγιώτης μετά από όμορφα παιχνίδια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αγοριών και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό αγοριών μαζί με τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Βενιζέλο από τη Θήβα. Η Κατερίνα Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό κοριτσιών και το ασημένιο μετάλλιο στο μεικτό!!

   Ο προπονητής της ομάδας Σιταρένιος Παντελής ευχαρίστησε όλους τους αθλητές του για όλη την προσπάθεια που κάνανε κ για την άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο! !

    Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά καλά αλλά αυτό δεν τους  καθησυχάζει ίσα ίσα ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά κ θα συνεχίσουν να δουλεύουν πιο σκληρά για τα επόμενα πρωταθλήματα!!

Αρέσει σε %d bloggers: