Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Κεραυνού Κερατέας για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Ανακοίνωση εξέδωσαν από τον Κεραυνό Κερατέας με αφορμή την έκδοση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων, για το παιχνίδι με τη Μαρκό. Από τον Κεραυνό τονίζουν ότι περίμεναν να εκδοθεί η απόφαση που θα αποκαθιστούσε την αδικία και σημειώνουν ότι θα συνεχίσουν να διαφυλάσσουν τα συμφέροντα της ομάδας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Κεραυνού αναφέρεται: «Σχετικά με την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ,το Δ.Σ του Κεραυνού Κερατέας αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, περίμεναν με υπομονή και νηφαλιότητα να εκδοθεί η απόφαση που θα αποκαταστούσε την αδικία.
Από την πρώτη στιγμή ως οφείλαμε διεκδικήσαμε  το δίκιο μας μέσω των νόμιμων δικαστικών οδών.
Επιτέλους η Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣIΣΕ, και απλά έγινε το αυτονόητο. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, όπως όλη η φίλαθλη κοινότητα πίστευε από την πρώτη στιγμή.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΚΕΡΑΤΕΑΣ  , στην μακρόχρονη και ιστορική διαδρομή μου έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με ανοιχτά χαρτιά και σε αθλητικά πλαίσια, κερδίζοντας τίτλους σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο (ΚΥΠΕΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ).
Το Δ.Σ δεν θα ανεχθεί καμία αδικία εις βάρος της ομάδας μας και με κάθε νόμιμο τρόπο θα διαφυλάσει τα συμφέροντα της.
 (Ο ομαδα και οι φιλαθλοι μας έχου νοιώσει τι σημαίνει αδικία,…… με ένα  κλεμμένο πρωτάθλημα!!!!!)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  πιο αισιοδοξοι, με μεγαλυτερη πιστη ,  δυναμη, και κουραγιο , με οραμα ,σχεδιο ,και εμπειρια ,  να παμε την ομαδα εκει που της αξιζει !!
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά, με υγεία και δικαιοσύνη.

ΤΟ  Δ.Σ
ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ».
https://epsanastisentra.blogspot.gr