Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΚερατέαΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Παραδοσιακής Χορωδίας του Λαογραφικού Συλλόγου Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Μία άκρως ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα έζησαν οι φίλοι της Παραδοσιακής Χορωδίας του Λαογραφικού Συλλόγου Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ», το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας. Η Παραδοσιακή Χορωδία του συλλόγου μας υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας κ. Μάνου Σύριου πραγματοποίησε συναυλία με κάλαντα και τραγούδια του δωδεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα τραγούδια από την Ήπειρο, την Μικρά Ασία, Ανατολική Θράκη, την Χίο και την Ικαρία ενώ έκλεισε την όμορφη βραδιά με κάλαντα και τραγούδια από την αγαπημένη Θράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους, ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κ.κ. Ιωάννης Αδάμης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Θορικός κυρία Ευαγγελία Βελετάκου, ο πρόεδρος και η γραμματέας της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας κος Βασίλης Στουραίτης και κα. Μαρία Ζιώρη, ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής της Δ.Ε Κερατέας κος Γιάννης Οικονομάκης καθώς και πλήθος φίλων του συλλόγου μας οι οποίοι αντάμειψαν την χορωδία μας με το ζεστό τους χειροκρότημα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον δεξιοτέχνη στο βιολί κ. Δημήτρη Κατσούλη για την άψογη συνεργασία, όλες τις χορωδούς μας και τον μαέστρο μας κο. Μάνο Σύριο για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν, το Ν.Π.Δ.Δ Θορικός υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η όμορφη χριστουγεννιάτικη συναυλία της χορωδίας μας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας , τον Δήμο Λαυρεωτικής για την παραχώρηση του χώρου.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές , υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση το
Διοικητικό Συμβούλιο του
Λαογραφικού Συλλόγου Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ»