Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τίμησε ο Δήμος Λαυρεωτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Λαυρεωτικής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, χθες Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017. 

Σε μία ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μηχανουργείου του Δήμου μας, οι 165 επιτυχόντες φοιτητές από τα Λύκεια της περιοχής μας  τιμήθηκαν από το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και τους Δημοτικούς Συμβούλους, με έπαινο και αναμνηστικό δώρο.

Οι πόρτες του Μηχανουργείου στο λιμάνι του Λαυρίου άνοιξαν από νωρίς το απόγευμα, για να υποδεχτούν τους νέους φοιτητές , τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που ξεπέρασαν συνολικά τα 600 άτομα. Η αίθουσα είχε στολιστεί με χριστουγεννιάτικα στολίδια , γιρλάντες και καλλιτεχνικές δημιουργίες , ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες έντυναν μουσικά το χώρο κατά τη διάρκεια της προσέλευσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμος Λαυρεωτικής είχε προετοιμάσει ένα εορταστικό κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ για τους επιτυχόντες είχε διοργανώσει πάρτυ στο μουσικό κέντρο Μελωδείον στο Λαύριο, που κράτησε  μέχρι πρωίας.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει σταθερά τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, στη σχετική του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μετά το πέρας της τελετής, έγραψε: «Σήμερα βραβεύσαμε τους 165 επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαιδευση για μια ακόμα χρόνιa . Η επιτυχία είναι των μαθητών, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά των γονιών και των εκπαιδευτικων τους. Είμαι πολύ περήφανος για τη νεολαία μας που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας, πέτυχε το στόχο της και στάθηκε ανώτερη των περιστάσεων . Μετά την εκδήλωση που οργάνωσε ο Δημος μας στο Μηχανουργείο, τιμωντας τους με έπαινο και αναμνηστικό δώρο, παρουσία των 400+ φιλων και συγγενών τους , τώρα γιορτάζουμε μαζί τους στο Μελωδειον την επιτυχία τους. Αυτό για εμένα είναι ευτυχία».

Εμείς ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο!

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας